Tehnologie

Tehnologie

Saten Curatatorie Bacau utilizeaza un sistem profesionist de curatare a textilelor denumit WETCLEANING, pe baza de apa, detergent bio-degradabil si echipament special.

curatatorie bacau, spalatorie bacau

echipamente curatatorie bacau, echipamente spalatorie bacau

 

Studiile intreprinse de Agentia de Protectia Mediului din Statele Unite ale Americii (EPA – http://www.epa.org) au demonstrat stiintific ca utilizarea substantelor toxice pentru inlaturarea petelor (“dry clean technology”) este daunatoare atat organismelor (potential cancerigen), dar si mediului inconjurator.

Percloretilena este derivata din kerosen fiind cel mai cunoscut si mai folosit agent de curatoare, utilizat in peste 97% din curatatoriile/spalatoriile din Romania. Mai mult, folosita in timp indelungat, aceasta scurteaza durata de viata a fibrelor indiferent de tipul acestora; utilajele moderne care folosesc acest tip de substanta sunt proiectate a recupera intre 95 – 98% din cantitatea de percloretilena folosita in procestul de curatare. Din acest motiv intervine degradarea fibrei – la fiecare ciclu de curatare chimica exista percloretilena impregnata in tesatura.

Saten Curatatorie Bacau utilizeaza un sistemul de curatare/spalare pe baza de apa, care protejeaza fibrele, redandu-le vitalitatea, stralucirea si prospetimea; sistemul se bazeaza pe apa si detergenti speciali, bio-degradabili si non-toxici!

curatatorie bacau, spalatorie bacau

curatatorie bacau, spalatorie bacau

Echipamentul este furnizat de catre Electrolux Laundry Systems din Suedia. Acesta sunt de ultima generatie, cu consum redus de energie si eficienta maxima in procesul de curatare.

 

Beneficiile dumneavoastra ca si client:

  • curatare si indepartare totala a petelor sau a mirosurilor neplacute: apa si detergentii bio-degradabili deschid fibra inlaturand murdaria si transportand-o in compartimente speciale ale masinilor de curatat;
  • mecanismul de curatare/stoarcere actioneaza bland si in deplin control asupra textilelor marind astfel durata de viata a fibrelor;
  • fibrele vor avea o prospetime specifica si vor emana un miros deosebit, spre deosebire de procesul chimic traditional de scoatere a petelor care este inodor;
  • culorile vor fi mai stralucitoare, chiar daca produsele au fost depozitate sau neutilizate o mare perioada de timp;
  • inexistenta oricaror produse toxice in procesul de curatare; detergentii utilizati nu sunt daunatori mediului, fibrelor si pielii.
  • sunt selectati doar angajatii cu o vasta experienta in domeniu textil, special instruiti sa foloseasca astfel de echipamente de ultima generatie;

Cum protejam mediul?

  • utilizam detergenti biodegradabili;
  • marea majoritate a partilor componente ale utilajelor sunt confectionate din materiale reciclabile;
  • apa este principalul solvent de inlaturare a petelor;
  • pentru angajatii nostri nu exista riscul de arsuri sau inhalatii toxice.

 

Daca aveti mai mult intrebari despre serviciile de curatatorie ecologica, apasati aici

Pentru mai multe detalii despre serviciile noastre, apasati aici

Pentru a afla datele noastre de contact, apasati aici

Pentru celalalte locatii ale noastre, apasati aici